Οι Υπηρεσίες μας

Πληροφορική

Εμπόριο Η/Υ και Laptop

Που ανταποκρίνοντε στις δικιές σας, προσωπικές ανάγκες.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας γενιάς που θα ανταποκρίνοντε στα δικά σας "θέλω".

Με γνώμονα τις απαιτήσεις που έχετε στον εργασιακό σας χώρο ή στην οικιακή χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας προτείνουμε συστήματα που θα πληρούν τις δικιές σας προϋποθέσεις, χρηστικά αλλά ΚΑΙ οικονομικά!

Εμπόριο Refurbished Η/Υ και Laptop

Οικονομικές λύσεις με εγγύηση!

Στα πλαίσια της Πράσινης ανάπτυξης καθώς και την επαναχρησιμοποίηση συστημάτων Η/Υ και Laptop, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας παρέχουμε refurbished μηχανήματα απευθύειας από τα μεγαλύτερα εργοστάσια refurbish της Ελλάδος.

Όταν η αγορά ενός καινούργιου μηχανήματος δεν κρίνεται απαραίτητη, μπορούμε να οφεληθούμε οικονομικά και χρηστικά από τα refurbished Laptop και H/Y, τα οποία διαθέτουν εώς και 3 χρόνια εγγύηση από το εργοστάσιο ανακατασκευής τους.

Εμπόριο Περιφερειακών και αναλωσίμων

Επειδή ο υπολογιστής σας δεν είναι μόνο μια οθόνη και ένα μηχάνημα!

Διαθέτουμε μια γκάμα από περιφερειακά όπως εκτυπωτές, webcams, ηχεία, headsets που θα δώσουν άλλη διάσταση στην χρήση του υπολογιστή σας.

Μελάνια, toner, μελανοταινίες ή αμπούλες μελάνης, ότι αναλώσιμο και να δέχετε ο εκτυπωτής σας το διαθέτουμε και σας το παρέχουμε στις καλύτερες τιμές!

Επισκευή Η/Υ

Έχουμε λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα!

Δεν ανοίγει ο υπολογιστής σας; Έχει ισχορίσει κακόβουλο λογισμικό στον σκληρό σας; Δεν ανοίγει η οθόνη;

ότι πρόβλημα και να προκείψει δεν πρέπει να σας απασχολεί γιατί θα σας βρούμε λύση. Γρήγορα, στις καλύτες τιμές και πάνω από όλα μόνιμη λύση!

Επισκευή Laptop

Έχουν και τα Laptops τις ιδιετερότητές τους

Από την αντικατάσταση σπασμένης οθόνης μέχρι και την επισκευή της μητρικής πλακέτας όπως και του συστήματος τροφοδοσίας, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε για οτιδήποτε ζημιά πάθει το laptop σας.

Εννοείτε πως και σε θέμα software και σωστής λειτουργίας των Windows σας μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις!

Επισκευή Κινητών και Tablets

Άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα!

Από τα πιο συνηθησμένα προβλήματα: Σπασμένη οθόνη, ραγισμένη digitizer, σπασμένο βίσμα φόρτισης. Απλά δεν αποτελούν προβλήματα για μας.

"Κολλάει" η συσκευή σας ή μολύνθηκε από ενοχλητικό κακόβουλο λογισμικό; Και πάλι κανένα πρόβλημα για μας! Και κατ' επέκταση ούτε για εσάς πια!


Εξειδικευμένες τεχνολογίες